Livrare/Transport

Metode de livrare

Livrare prin Bookurier - cost 20 RON plata anticipat si 25 lei pentru plata ramburs.<br /> Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 3-5 zile de la plasarea comenzii/<br /> Pentru produsele pe baza de comanda termenul de livrare se stabileste la definitivarea comenzii.

Comanda si returul

M-am razgandit, pot anula comanda?

Da, comanda se poate anula in maxim 24 de ore de la lansare pentru produsele achizitionate de pe site.<br /> Nu se pot anula comenzile personalizate( componeta diferita fata de cele de pe site, dimensiuni personalizate sau orice alte modificari fata de produsul standard)

Pot face retur?

Acest lucru este posibil în termen de 30 de zile de la data achiziției.<br /> Se acceptă returnarea produsului doar dacă acesta nu a fost utilizat și se prezintă în ambalajul original.<br /> Nu se pot face retururi la produsele realizate pe comanda, dupa dimensiunile si in componenta dorita de client. Aceste produse se achita integral in avans dupa stabilirea tuturor detaliilor necesare. Comanda se pune in lucru dupa achitare si nu mai poate fi modificata ( eliminarea unor produse sau modificarea lor) si nu se mai poate anula.

Cum pot urmari comanda?

Vei primi mail cu statusul comenzii in fiecare etapa.

Sol/ ANPC

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO<br /> https://anpc.ro/

Cum platesc?

În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.</p> <p>Prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, MobilePay, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

MENU